hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Avokádós rákkoktél

MME MME
3.8/5
30 perc
bonyolult
költséges
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az avokádókat hosszában kettévágjuk, magjukat kiemeljük, majd a húst is kanállal kivesszük, késsel felkockázzuk, citromlével meglocsoljuk.

A fokhagymagerezdeket megpucoljuk, az egyiket szeletkere vágjuk, a másikat zúzva a tejfölhöz adjuk kis sóval, a mustárral és a brandyvel.

Az olvaolajat felhevítjük, a garnélát és a másik gerezd fokhagymát szeletelve rádobjuk, 2-3 perc alatt megsütjük.

A felkockázott avokádót, a felaprított petrezselymet és a sült garnélát összeforgatjuk, tálkákba vagy kelyhekbe osztjuk, és a fűszeres tejföllel meglocsoljuk. Őrölt chilivel meghintve tálaljuk előételként.

Ezek is érdekelhetnek

Friss