A passzírozott paradicsomot tegyük turmixgépbe a megtisztított avokádókkal és fokhagymával, a meghámozott lila hagyma és uborka felével, az olívaolajjal, egy kevés sóval, továbbá borssal, majd turmixoljuk össze. Végül ízlés szerint hígítsuk hideg vízzel.
A maradék lila hagymát vágjuk kis kockákra, az uborkát pedig hasábokra. Ezekkel tálaljuk a lehűtött, néhány felaprított mentalevéllel megszórt levest.
Fotó és food styling: Csigó Zita
Sokan úgy tartják, az emberi szervezet nem feltétlenül igényli a ropogósra sült húsokat, a tésztaféléket és egyáltalán a főzéssel vagy sütéssel készült ételeket. A nyerskoszt egy tudatos életformát jelent, jól megválasztott, egészséges táplálékokkal, amelyek biztosítják a teljes értékű, kiegyensúlyozott étrendet.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre