Elkészítés: A tojásokat főzzük keményre, majd tegyük hideg vízbe, hűtsük ki. Ezután pucoljuk meg, vágjuk félbe, és szedjük ki a sárgáját.
A turmixgépbe tegyük bele az avokádót, a vöröshagymát, a petrezselyemzöldet, a citromlét, ízlés szerint sót és őrölt fehérborsot, majd turmixoljuk össze. A tojások sárgáját villával törjük össze, majd az apróra vágott paradicsommal együtt keverjük az avokádókrémhez, amennyiben szükséges, ízesítsünk utána.
Az elkészült krémet töltsük vissza a tojásfehérjékbe, majd ízlés szerint szórjuk meg chilivel. A töltött tojásokat tálalásig tegyük be a hűtőbe.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!