Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szuperegészséges húsvéti finomság: avokádókrémmel töltött tojás - VIDEÓ!

default user icon
MME
Vereb "Rocky" Adriennt 2014-ben autoimmun betegséggel diagnosztizálták. Ennek hatására életmódot váltott, és elkezdett rendszeresen ún. szuperélelmiszereket fogyasztani. Azóta az értékei helyreálltak, orvosi engedéllyel abbahagyta a gyógyszereket, és testileg-szellemileg felfrissült. Hogy ezt a varázslatos gyógyulást mások is megtapasztalhassák, írt egy receptkönyvet a szuperélelmiszerekből elkészíthető ételekről, amelyből néhányat mostantól megoszt a Mindmegette olvasóival is.

Adriennél kétfajta autoimmun betegséget is felfedeztek, a Hashimotót és a Basedow-kórt, melyekre egész életében gyógyszert kell szednie az embernek. Ezért miután kiderült, rögtön megkezdték a gyógyszeres kezelést. Nemsokára azonban egy Amerikában élő barátnője, aki szintén hasonló problémákkal küzdött, megismertette vele a szuperélelmiszereket.

Másfél évvel ezelőtt a kezelésnek és a szuperélelmiszereknek köszönhetően az értékei beálltak. Ezért az orvosával egyeztetve abbahagyta a gyógyszerszedést, de azóta is rendszeresen jár kontrollra

Amióta Adrienn átállt az új életmódjára teljesen kicserélődött, az értékei helyreálltak, ő és férje is – aki azóta szintén szuperélelmiszereken él – leadtak magukról 10–15 kiló felesleget, és azóta stabilan tartják a súlyukat. De nemcsak a testére volt jó hatással a táplálkozás, hanem szellemileg is felfrissült, és hogy ezt mások is megtapasztalhassák, írt egy receptkönyvet a szuperélelmiszerekből elkészíthető ételekről, amelyek közül hetente egyet a Mindmegette olvasóival is megoszt.

Az első egy igazi húsvéti finomság, a töltött tojás egészségesített változata - avokádóval!

Avokádókrémmel töltött tojás

Hozzávalók:
(4 személyre)
8 főtt tojás (8 perces)
1 avokádó
1 tk wasabi paszta
1 tk citromlé
1/4 tk só
1/2 tk fekete szezámmag

Elkészítése:

 

A 9 LEGEGÉSZSÉGESEBB ÉTEL, AMIBŐL SOKKAL TÖBBET KELLENE ENNED! >>> 
Adri blogját itt találod >>> 
Itt pedig követheted a Facebookon is! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss