hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A legfinomabb mártogatós - avokádókrém laktózmentesen

Az avokádót a leggyakrabban a mexikói konyha megkerülhetetlen fogásában a guacamole-ban használjuk fel. Az avokádókrémre is igaz, ahány hány, annyi szokás. Van, aki tejfölt vagy sajtkrémet kever hozzá. Felcsiki Tünde egy olyan változatot mutat, amelyet a laktóz- és gluténérzékenyek is fogyaszthatnak.

Itt találod a laktózmentes avokádókrém pontos receptjét! >>> 

TÉLI ENERGIAGOLYÓ SÜTÉS NÉLKÜL - EBBŐL AZ ÉRZÉKENYEK ÉS A DIÉTÁZÓK IS EHETNEK! >>> 

TEJBEGRÍZGOMBÓC, AHOGY MÉG NEM PRÓBÁLTAD! >>> 

FELCSIKI TÜNDE BLOGJA >>> 

FELCSIKI TÜNDE TIPPJEI ÉS RECEPTJEI >>>  

Ezek is érdekelhetnek

Friss