Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ausztrál garnélasaláta

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. A garnélát 2 evőkanál olívaolajon 2 perc alatt megpirítjuk a fokhagymával.

2. A zöldalmát magtalanítjuk, hajszálvékonyan felszeleteljük, és a salátákhoz adjuk, a fél chilit belevágjuk, a zöld citrom héját belereszeljük, a levét belefacsarjuk, 3 evőkanál olívaolajjal meglocsoljuk, és jól összeforgatjuk az egészet.

3. Salátástányérba szedjük, a megpucolt avokádó szeletekkel díszítjük, és a megpirított garnélákat a tetejére halmozzuk.

Vékonyra vágott édesköménnyel is készíthetjük alma helyett!

Megjegyzés

Őszi Balázs receptje, további fotókat, képgalériát, elkészítési útmutatót és érdekességeket a recepttel kapcsolatban itt találsz! >>>

Fotó: Győrfi Viki - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss