HETI MENÜ – 2013. AUGUSZTUS 26 - SZEPTEMBER 01.
Előétel: Almás csirkeleves
Főétel: Babos lecsó
Desszert: Vaníliapuding csokireszelékkel
Vegetáriánus ajánlat: Rakott gomba lecsósan
Előétel: Chowder csemegekukoricával és rákkal
Főétel: BBQ csirkemell ketchuppal és kólával
Desszert: Amerikai répatorta vaníliás krémsajttal
Vegetáriánus ajánlat: Amerikai palacsinta forró gyümölcsökkel
Előétel: Fejtett bableves csipetkével
Főétel: Cigánypecsenye szalonnával
Desszert: Dinnyés fagyi egyszerűen
Vegetáriánus ajánlat: Rántott karfiol sült burgonyával, paradicsomsalátával
Előétel: Zöldborsópüré-leves
Főétel: Sárgaborsó főzelék füstölt hússal és hagymakarikával
Desszert: Mákos stíriai metélt
Vegetáriánus ajánlat: Sárgaborsó főzelék sült hagymakarikákkal
Előétel: Hideg rumos-tejszínes gyümölcsleves
Főétel: Sonkás-ricottás cannelloni
Desszert: Friss gyümölcs: alma, barack, körte vagy szilva
Vegetáriánus ajánlat: Kéksajtos-brokkolis cannelloni
Reggeli: Padlizsánkrém pirítóssal
Előétel: Fehérboros fokhagymakrémleves reszelt sajttal
Főétel: Harcsapaprikás túrós csuszás rétessel
Desszert: Friss fügés-szilvás rétes
Vacsora: Káposztás-húsos lepény száraz rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Gombapörkölt galuskával, fejes salátával
Reggeli: Lágytojás péksüteménnyel, gyümölcstea
Előétel: Húsleves oldalasból grízgaluskával
Főétel: Bécsi szelet, rósejbnivel, tejfölös uborkasaláta
Desszert: Karamellás nektarin
Vacsora: Tojáskrém baguette-tel, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt rósejbnivel, tzatzikivel
HETI MENÜ – 2013. AUGUSZTUS 19 - 25.
Reggeli: Gombás melegszendvics
Előétel: Kókusztejes paradicsomleves korianderpesztóval
Főétel: Csirkemell sonkaköntösben, párolt rizzsel
Desszert: Szórt cukkinis-mákos pite édesen
Vacsora: Sonkás töltött tojás
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis zöldborsópaprikás
Reggeli: Gyümölcsjoghurt kakaós csigával
Előétel: Gyümölcsleves vaníliafagylalttal
Főétel: Sasadi szelet, hercegnőburgonya sajttal gazdagítva
Desszert: Gyümölcsös kehely
Vacsora: Fahéjas szilvásgombóc
Vegetáriánus ajánlat: Bogyós rántott sajt
Előétel: Göcseji gombaleves
Főétel: Vörösboros-gombás marhapörkölt krumplis tarhonyával
Desszert: Túrós rétes
Vegetáriánus ajánlat: Csípős-pikáns tészta olajbogyóval
Előétel: Sültpaprika-leves
Főétel: Tökfőzelék grillkolbásszal
Desszert: Görögdinnye
Vegetáriánus ajánlat: Hideg cukkini-tökfőzelék pestóval
Előétel: Karfiolleves
Főétel: Tojásos nokedli sült szalonnával, fejes salátával
Desszert: Nyári gyümölcsös pite
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos nokedli fejes salátával
Reggeli: Sajtos bundáskenyér zöld teával
Előétel: Kömlődi halászlé
Főétel: Túrós csusza pirított szalonnapörccel
Desszert: Parfé
Vacsora: Waldorf-saláta pirított dióval
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos-túrós tészta
Reggeli: Halkocsonya reggelire a tegnapi halászléből
Előétel: Erőleves égetett tésztával
Főétel: Sertésborda rajnai rizlingben párolva pirított hagymás burgonyával
Desszert: Pudingos málnatorta
Vacsora: Gombafejek sonkával töltve
Vegetáriánus ajánlat: Rántott gombafejek illatos gombás rizzsel, tartármártással
HETI MENÜ – 2013. AUGUSZTUS 12 - 18.
Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Zöldfűszeres csirkemellcsíkok friss zöldsalátával
Desszert: Fehérboros körtekompót
Vegetáriánus ajánlat: Briami (görög zöldséges egytálétel)
Előétel: Cukkinikrémleves tárkonnyal
Főétel: Tárkonyos házinyúlragu fokhagymás burgonyakrokettel
Desszert: Leveles tészta tárkonyos ananászhabbal
Vegetáriánus ajánlat: Bolondos nyári tökszalagok
Előétel: Palócleves
Főétel: Mazsolás pulykamellcsíkok
Desszert: Finom almáspite
Vegetáriánus ajánlat: Csípős indiai padlizsán
Főétel: Fejtett bableves füstölt oldalassal
Desszert: Sárgadinnye
Vegetáriánus ajánlat: Tárkonyos krumplifőzelék tükörtojással
Előétel: Szederkrémleves
Főétel: Májkrémes burgonyaszeletek
Desszert: Nutellás túrógombóc
Vegetáriánus ajánlat: Bazsalikomos sós gofri paradicsomszósszal
Reggeli: Zabkása
Előétel: Cukkinikrémleves
Főétel: Rakott krumpli sajttal gazdagítva
Desszert: Tükörtojás sütemény
Vacsora: Májas vagy gombás bourekas
Vegetáriánus ajánlat: Fóliában sült burgonya fűszeres túróval
Reggeli: Sonkás sült paprika
Előétel: Palócleves bográcsban
Főétel: Saslik minden mennyiségben - zamatos kékfrankos borral leöblítve
Desszert: Sült kukorica
Vacsora: Nyárson sült szalonna, a nyárs végére húzott hagymával, kenyérre csepegtetett zsírjával, laza fröccs kíséretében
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett gomba és minden más
HETI MENÜ – 2013. AUGUSZTUS 5 - 11.
Előétel: Hideg kukoricakrémleves füstölt hallal
Főétel: Darált hússal töltött tök
Desszert: Agglegénytorta
Vegetáriánus ajánlat: Kapros rizzsel töltött tök
Előétel: Tzatziki
Főétel: Görög csirke fetával és olívabogyóval
Desszert: Galaktobureko (görög tejkrémes édesség)
Vegetáriánus ajánlat: Görög serpenyős burgonya
Előétel: Hideg gyümölcsleves barackkal, körtével és szilvával
Főétel: Kolbásszal töltött hústekercs burgonyapürével, párolt hagymával
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Majonézes-lilahagymás kukoricasaláta
Előétel: Tejszínes hagymaleves pirított kenyérrel és sajttal
Főétel: Kelkáposzta főzelék tarjaszelettel
Desszert: Főtt kukorica
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposzta főzelék krumplikockákkal
Előétel: Vörösboros-zöldséges gulyásleves csipetkével
Főétel: Felvidéki sztrapacska
Desszert: Gyümölcsfagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Juhtúrós sztrapacska
Reggeli: Vajas kenyér mézzel vagy házi lekvárral, kakaóval
Előétel: Savanyú tojásleves pirított kenyérkockákkal
Főétel: Dinsztelt marhafelsál burgonyagombóccal
Desszert: Tokaji borhabkrém
Vacsora: Zsemlében sült sonkás tojás
Vegetáriánus ajánlat: Gombás túróval töltött színes zöldségek
Reggeli: Reggeli omlett friss kenyérrel, gyümölcsteával
Előétel: Újházy tyúkhúsleves
Főétel: Fehérboros sertéspaprikás galuskával
Desszert: Krémsajtos kehely feketeribizlivel
Vacsora: Könnyű saláta tejfölös túróval
Vegetáriánus ajánlat: Nyári zöldséges lepény
HETI MENÜ – 2013. JÚLIUS 29 - AUGUSZTUS 04.
Előétel: Hideg tejszínes sárgabarackleves
Főétel: Felejthetetlen resztelt máj
Desszert: Mákos guba baracklekvárral
Vegetáriánus ajánlat: Gombával töltött karalábé
Előétel: Tiroli burgonyakrémleves
Főétel: Kraupatze
Desszert: Vaníliafagyi forró málnával
Vegetáriánus ajánlat: Krumplisaláta tárkonnyal
Előétel: Hagyományos zöldborsóleves
Főétel: Finom kolbászos lecsó
Desszert: Bögrés sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-cukkinis lecsó tojással
Előétel: Soupa fakés (görög lencseleves)
Főétel: Joghurtos csirke zöldséges rizzsel
Desszert: Túrós-pudingos csiga
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt tartárral és vadrizzsel
Előétel: Tejszínes répaleves
Főétel: Löncshúsos-sajtos penne
Desszert: Görögdinnye
Vegetáriánus ajánlat: Sárgabarackos gombóc
Reggeli: Tojáskrémmel töltött sonkatekercs
Előétel: Frankfurti krémleves pirított virslikarikákkal
Főétel: Ponty fűszeres bundában citromszeletekkel, hasábburgonyával
Desszert: Vaníliás málnaparfé
Vacsora: Májkrémes töltött batyu, pohár sörrel