Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Áttekintés: a legjobb Maybelline alapozók

BB-krém, fluid vagy mousse? Melyik legyen? Feltárjuk a Maybelline alapozók tulajdonságait, hogy segítsünk a legjobb választásban. Mindenféle textúrát ismerünk, de mégis mi a különbség köztük? Utánajárunk!

Super Stay 24H

A krém formulája speciális “frissítő pigmenteket” tartalmaz, amelyeknek köszönhetően a bevonat szilárdan ellenáll az érintéseknek, és a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak (például hó vagy eső). A krémes állag szinte nem is érezhető a bőrön. Egyenletesen oszlik el, akár ecsettel, akár az ujjak segítségével visszük fel, és igazodik a bőr tónusához. A Maybelline Super Stay 8 árnyalatban elérhető, vannak barackos és arany bézs színűek, illetve természetes és matt hatásúak.

Az alkalmazás eredménye: kiegyenlíti a tónust, nem nehezíti a bőrt és 24 órán át fennmarad - miközben egyáltalán nem szárít.

Dream Satin Fluide

A termék folyékony textúrájú, amely gyakorlatilag érezhetetlen a bőrön, ugyanakkor megbízhatóan elrejti a hiányosságokat és nem tömíti el a pórusokat. A palettában nyolc árnyalat található, így könnyedén megtalálható a legjobb. Szükség esetén össze is lehet keverni két színt. Arcra és nyakra összesen elegendő egy kis mennyiség (néhány borsószemnyi). Vigyük fel a krémet az arc közepétől kifelé haladva. Az eredmény azonnal látható - kiegyenlített tónus, valamint puha és ragyogó bőr.

Affinitone

A formula argánolajat és E-vitamint foglal magába, ezek a bőr hidratálásáért és a környezeti hatásoktól való védelemért felelősek. A HD pigment technológia a krémet a bőr tónusához igazítja és egyenletes fedést biztosít.

Elég folyékony, de alkalmazáskor ez nem okoz hátrányt. Sűrű rétegben fekszik a bőrön, emellett nem nehezíti le és nem hagy maszkhatást. Itt szintén nyolc árnyalat érhető el, világostól egészen a sötét bézsig. Hidratáló komponenseivel nem hangsúlyozza a hámlást és nem tömíti el a pórusokat. Ráadásul tökéletesen elfedi a hiányosságokat - a tónus egységes és tartós lesz.

Dream Fresh

Ezt a BB krémet kamilla és Aloe Vera kivonatok alkotják, amelyek táplálják a bőrt. UV-szűrőt is hozzáadtak, hogy védelmet nyújtson az ultraibolya sugárzástól (SPF 30). Könnyű, tökéletesen elterjed és keveredik a bőr tónusával. Három univerzális árnyalat érhető el: nagyon világos, világos és természetes bézs. A készítmény egyszerre több problémát old meg: elfedi a hiányosságokat, kisimítja, hidratálja és ragyogóbbá teszi a bőrt. Az eredmény egyenletes és friss tónus, maszkhatás nélkül az egész nap folyamán.

Dream Matte Mousse

A termék formulája szilikont tartalmaz, amely a bőr tónusának simításáért felelős, valamint egy speciális hidratáló komplexet is, amelynek köszönhetően a bevonat napközben kényelmesen fekszik az arcon, de meglehetősen sűrű fedést hoz létre “porcelánbaba” eredmény nélkül. A paletta hat árnyalatot tartalmaz, köztük mézes, tejszínes és bézs.

Fit Me!

Olyan porszerű mikrorészecskéket tartalmaz, amelyek kevésbé láthatóvá teszik a pórusokat anélkül, hogy eltömítenék.

Az állag meglehetősen könnyű és egyszerűen eloszlik a bőrön. A természetesebb felület érdekében vigyük fel az ujjhegyekkel, a vastagabb rétegért egy széles ecsettel.

Több mint 15 árnyalat, és könnyen ki lehet választani a hozzá illő púdert ugyanebből a termékcsaládból.

Kiegyenlíti a tónust, mattítja és elrejti a pórusokat. Ugyanúgy kell használni, mint más alapozót.

(X)

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss