Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A Tonkatsu titka, avagy így készíts japán rántott húst petrezselymes újburgonyával

default user icon
MME
A japánok rántott húsát általában vékonyra vágott káposztával és mártogatóssal kínálják, ám ha a köreten picit változtatunk, nem fog összedőlni a világ. Petrezselymes újburgonyával tálalva igazán fejedelmi fogás, ráadásul az elkészítése is tök egyszerű. Ha a legtökéletesebb végeredményt szeretnéd elérni, mindössze csak egy-két szabályt kell betartanod. Már mutatjuk is:

A Tonkatsu-nak, vagyis a japánok rántott húsának elkészítésénél arra figyelj, hogy a húst 1-2 ujjnyi vastag szeletekre vágd, aztán tegyél olajat a tojásba panírozáshoz, végül pedig nagy szemű zsemlemorzsát, szaknyelven panko morzsát használj. Az újburgonya ilyenkor még annyira zsenge, hogy pucolni sem kell maximum kaparni, mert papírvékony a héja.

A TONKATSU, VAGYIS A JAPÁN RÁNTOTT HÚS PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>> 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss