Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Aszaltszilvával töltött rántott pulykamell áfonyalekvárral

MME MME
1 4.5/5
45 perc
bonyolult
átlagos
2 adag

Elkészítés

Elkészítés: A pulykamellfilét olyan szeletekre vágom, mintha rántott húst akarnék készíteni belőle. Megsózóm, megborsozom őket, majd minden szeletet külön-külön megtöltök 3-4 szem aszaltszilvával, felgöngyölöm, és fogpiszkálóval vagy hústűvel megtűzöm őket, hogy a szilvák ne essenek ki. Ezután megforgatom őket lisztben, tojásban és zsemlemorzsában, és bő olajban kisütöm. Áfonyalekvárral és sült krumplival (vagy burgonyakrokettel) tálalom.

Megjegyzés

Nekünk ez volt a karácsonyi vacsoránk. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss