Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-aszaltparadicsomos csirke

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lisztet, a parmezánt, a sót és borsot egy lapos tányérban összekeverjük, majd beleforgatjuk a csirkemell szeleteket.
  2. Egy nagy serpenyőben olajat hevítünk, majd kisütjük rajta a csirkéket, úgy hogy mindkét oldaluk kellően megpiruljon. A megpirult csirkéket félreteszem.
  3. A serpenyőben a megmaradt olajon megpirítjuk a fokhagymát, majd hozzáadjuk a szárított paradicsomokat, az oregánót, a bazsalikomot és a gombát. Mikor lepirultak a zöldségek, felöntjük tejjel.
  4. Egy kis tálban kikeverjük a kukoricalisztes tejes keményítőt és a tejes gombás keverékhez adjuk, majd sózzuk, borsozzuk.
  5. Végül hozzákeverünk egy kis frissen reszelt parmezánt és visszarakjuk a serpenyőbe a csirkéket. Hagyjuk, hogy a szósz még egyszer felforrjon, majd megszórjuk a tetejét petrezselyemmel.

MÉG TÖBB CSIRKÉS FINOMSÁG >>> 

11 KIHAGYHATATLAN CSIRKÉS RECEPT A HÉTVÉGÉRE! >>> 

14 GYORS ÉS EGYSZERŰ VACSORA CSIRKEMELLBŐL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss