Elkészítés: 1. A húst a csomagoláson feltüntetett módon megsütjük, közben elkészítjük a mártást és a krokettet.
2. A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, és sós vízben megfőzzük. Utána leszűrjük, és forrón belekeverjük a tojások sárgáját. Ízesítjük sóval és szerecsendióval.
3. Miután kihűlt, gombócokat formázunk belőle, megforgatjuk a szeletelt mandulában, és forró olajban kisütjük.
4. A mártáshoz az olajból és lisztből rántást készítünk, hozzáadjuk a szeletelt fokhagymát, és világosra pirítjuk.
5. Felöntjük a húslevessel, valamint a tejjel, és alaposan kiforraljuk.
6. A húst szépen felszeleteljük, és a mártással, valamint az aranybarnára sült burgonyakrokettel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre