Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Aszalt szilvával töltött csirkemell diós bundában

MME MME
3/5
30 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkemelleket éles késsel hosszában felszúrjuk, a nyílást aszalt szilvával megtöltjük, és hústűvel vagy fogpiszkálóval összetűzzük.
  2. A megtöltött húsokat sóval, borssal bedörzsöljük, és egy fél órát-órát pihetnetjük. Ezután lisztbe, felvert tojásba, majd dióval kevert zsemlemorzsába forgatjuk.
  3. A megtöltött csirkemelleket forró olajban aranybarnára sütjük, és szerecsendióval megszórt burgonyapürével tálaljuk.

 10 TUTI RECEPT! ÍGY DOBD FEL A VASÁRNAPI RÁNTOTT HÚST >>> 

9 EGYSZERŰ ÉS GYORS ÉTEL CSIRKEMELLBŐL, HA NINCS IDŐD FŐZNI >>> 

11 EGYSZERŰ ÉS VILLÁMGYORS RECEPT, HA VAN A FAGYASZTÓBAN EGY KILÓ CSIRKEMELL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss