hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Aszalt szilvás libamájjal töltött borjúszelet szarvasgombával

45 perc
rafinált
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Áztassuk be sherrybe az aszalt szilvát, majd töltsük meg egy-egy apró libamájdarabbal. A szarvasgombát reszeljük a vékonyra klopfolt, sózott, borsozott borjúszeletekre, majd tekerjük rá a libamájdarabokkal töltött aszalt szilvára. Pirítsuk körbe vajon, majd fedő alatt kevés vörösborral pároljuk puhára 20 perc alatt...

Köretnek ki mit gondol, talán krumplipüré a legigazibb hozzá. :)

Megjegyzés

Álomízű lesz! Szentivánéji-álom ízű! A Nagycsarnokban időnként lehet kapni szarvasgombát, egy ezresért ujjbegynyi darabot adnak, ez elég is. - AjaAja

Ezek is érdekelhetnek

Friss