Elkészítés: Egy edényben olvasszuk meg a fehércsokoládét és a vajat, kevergessük, amíg a csoki teljesen elolvad. A tűzről levéve keverjük bele a barna cukrot, a tojást és a vaníliaaromát. Egy tálban keverjük össze a lisztet, sütőport és a sót. Keverjük bele a megolvasztott csokiba. Keverjük össze az aszalt sárgabarackot, mandulát, kókuszreszeléket, és a felét keverjük bele a tésztába. Öntsük bele a tésztát egy kivajazott, 23 cm-es, négyszögletű tepsibe. A maradék sárgabarack/mandula/kókusz keveréket szórjuk a tetejére. 170 fokos, előmelegített sütőben 25 percig süssük. Jó étvágyat!!!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!