Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Aszalt sárgabarackkal töltött pulykamell mandulás fehérbormártással és párolt rizzsel

MME MME
5/5
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. A pulykamellet fagyosan, az alutálcában, 180 C-ra előmelegített villany- vagy gázsütőbe tesszük, és 1 óra 45 percig sütjük.

2. A mártáshoz a vajat felolvasztjuk, lisztet szórunk rá, és világosra pirítjuk.

3. Állandó keverés mellett felöntjük fehérborral, 1 dl vízzel és a tejszínnel. Ízesítjük egy csipet sóval és pici cukorral. Nagyon alaposan kiforraljuk.

4. A szeletelt mandulát sütőben vagy serpenyőben világosbarnára pirítjuk, és hozzákeverjük a mártáshoz.

5. A pulykamellet felszeleteljük és a mártással körbeöntve, párolt rizzsel tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek