Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű aricsókás paella - vegán recept!

40 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. Az alaplevet felforraljuk (ne lobogjon azért), hozzáadjuk a sáfrányt, jól elkeverjük, és alacsony lángon tartjuk. Egy másik edényben olívaolajat hevítünk, hozzáadjuk a vöröshagymát, majd ha megpárolódott, a fokhagymát és a felcsíkozott kaliforniai paprikákat.
  2. 5 perc múlva hozzáadjuk a gombát, majd további öt perc múlva a paradicsomot és a rizst. Ekkor felöntjük a sáfrányos alaplé 1/3-ával, és megvárjuk, amíg közepes hőmérsékleten elpárolog a leve.
  3. Öntsük fel a zöldség alaplé  második harmadával, és ha ez is elfőtt, adjuk hozzá a maradékot. Ez utóbbival együtt hozzáadjuk az articsókát és a zöldborsót, majd pár percig fedő alatt hagyjuk összeérni az ízeket.
  4. Sózzuk, borsozzuk, legvégül petrezselyemmel dekoráljuk.


Ezek is érdekelhetnek

Friss