hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű aricsókás paella - vegán recept!

Elkészítés

  1. Az alaplevet felforraljuk (ne lobogjon azért), hozzáadjuk a sáfrányt, jól elkeverjük, és alacsony lángon tartjuk. Egy másik edényben olívaolajat hevítünk, hozzáadjuk a vöröshagymát, majd ha megpárolódott, a fokhagymát és a felcsíkozott kaliforniai paprikákat.
  2. 5 perc múlva hozzáadjuk a gombát, majd további öt perc múlva a paradicsomot és a rizst. Ekkor felöntjük a sáfrányos alaplé 1/3-ával, és várjuk meg, míg közepes hőn elpárolog.
  3. Jöhet az alaplé következő harmad, és ha ez is elfőtt, a maradék 1/3. Ez utóbbival együtt hozzáadjuk az articsókát és a zöldborsót is, majd kb. pár percig fedő alatt hagyjuk összeérni az ízeket.
  4. Sózzuk, borsozzuk, legvégül petrezselyemmel dekoráljuk.

    TOVÁBBI VEGÁNSÁGOKAT TALÁLSZ HÁZIGAZDÁNK BLOGJÁN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss