Elkészítés: A halat megtisztítjuk, kifilézzük, bőrét vékonyan, sűrűn beirdaljuk. Megsózzuk, hozzáadunk 2 evőkanál olajat, és félretesszük.
A póréhagymát vékony csíkokra vágjuk, a kaliforniai paprikákat felkockázzuk. A pórét szép aranysárgára sütjük az olajban, leszűrjük, konyhai papírtörlőn leitatjuk. Ugyanebben az olajban a paprikakockákat 1-2 percig sütjük, leszűrjük és leitatjuk.
A halszeleteket a bőrével lefelé serpenyőben 2-3 percig sütjük, megfordítjuk, és 2 perc alatt készre sütjük.
A halat a pórészalmával és paprikakockákkal tányérra tesszük, majonézzel és kapribogyóval tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre