Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Aranydurbincs sült póréval és paprikával

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A halat megtisztítjuk, kifilézzük, bőrét vékonyan, sűrűn beirdaljuk. Megsózzuk, hozzáadunk 2 evőkanál olajat, és félretesszük.

A póréhagymát vékony csíkokra vágjuk, a kaliforniai paprikákat felkockázzuk. A pórét szép aranysárgára sütjük az olajban, leszűrjük, konyhai papírtörlőn leitatjuk. Ugyanebben az olajban a paprikakockákat 1-2 percig sütjük, leszűrjük és leitatjuk.

A halszeleteket a bőrével lefelé serpenyőben 2-3 percig sütjük, megfordítjuk, és 2 perc alatt készre sütjük.

A halat a pórészalmával és paprikakockákkal tányérra tesszük, majonézzel és kapribogyóval tálaljuk.

Megjegyzés

Dunszt Zsolt receptje, fotó: Győrfi Viktória, styling: Matis Edit Dodi - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss