Két egyforma nagyságú aranydurbincsból éles késsel levágunk egy-két filét, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a halfűszerkeverékkel, rácsorgatjuk a citromlevet, és legalább egy fél órát állni hagyjuk, hogy az ízek jól átjárják a halhúst.
Egy tálcára terítjük a kukoricapelyhet, majd kissé összemorzsoljuk (arra azért figyeljünk, hogy ne legyen túl morzsalékos).
Egy tányérba belekanalazzuk a kukoricalisztet, egy másik tányérba felütjük a tojásokat, hozzáadunk egy csipet sót, és villával alaposan összekeverjük.
A befűszerezett halfilét először beleforgatjuk a kukoricalisztbe, majd a felvert tojásba, végül pedig a kukoricapehelybe.
Egy nagyobb tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd meglocsoljuk az olívaolaj felével.
Ezután ráhelyezzük a bepanírozott halfilét, majd meglocsoljuk mindegyiket a maradék olívaolajjal.
Előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepes hőmérsékleten 15-20 perc alatt szép pirosra, ropogósra sütjük. (Én légkeverésnél 170 fokon, 15 percig sütöttem.)