Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Aprópecsenye

90 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A lapockát kis kockákra vágjuk, keverőtálba tesszük. Leöntjük az olajjal, érzéssel mindenféle fűszert hintünk rá, és jól összekeverjük. Lefóliázva, hűtőszekrényben 1 óráig pácoljuk.

Ha már szépen összeérett, elővesszük legnagyobb teflonserpenyőnket, megforrósítjuk, és a húst beleöntjük. Nagy lángon, kevergetve-kavargatva addig pirítjuk, amíg saját levét elhagyja, és szép színt kap.

Azonnal, forrón tálaljuk, hasábburgonyával körítjük, nagy adag friss salátával bolondítjuk.

Bontsunk fel hozzá egy szép keresztesi kékfrankost.

Ezek is érdekelhetnek

Friss