Elkészítés: A lapockát kis kockákra vágjuk, keverőtálba tesszük. Leöntjük az olajjal, érzéssel mindenféle fűszert hintünk rá, és jól összekeverjük. Lefóliázva, hűtőszekrényben 1 óráig pácoljuk.
Ha már szépen összeérett, elővesszük legnagyobb teflonserpenyőnket, megforrósítjuk, és a húst beleöntjük. Nagy lángon, kevergetve-kavargatva addig pirítjuk, amíg saját levét elhagyja, és szép színt kap.
Azonnal, forrón tálaljuk, hasábburgonyával körítjük, nagy adag friss salátával bolondítjuk.
Bontsunk fel hozzá egy szép keresztesi kékfrankost.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre