A húst 10-12 szeletre vágjuk, kiklopfoljuk, inas részeit beirdaljuk. A fokhagymát összezúzzuk, a mustárral, a sóval, a curryporral és a borssal együtt az olajba keverjük, és alaposan a húsba dörzsöljük.
Az ananászt lecsöpögtetjük, de a levéből 1 decit félreteszünk. A szalonnát apró kockákra vágjuk. A tejfölt a tejszínnel és az ananász lével összekeverjük, a sajt kétharmadát hozzáadjuk.
Egy kb.18 centi átmérőjű, 8 centi magas tűzálló tálat alufóliával kibélelünk. A szalonna egyharmadát a tálba szórjuk. Erre hússzeleteket fektetünk, megszórjuk az ananásszal, és a sajtos massza egyharmadát rálocsoljuk. Ezt a rétegezést még kétszer megismételjük, végül a tetejét a maradék sajttal behintjük.
Előmelegített sütőben a közepesnél kisebb lánggal (170 °C; légkeveréses sütőben 150 °C) 1 óra 15 percen át sütjük úgy, hogy az első fél órában letakarjuk. Ha kihűlt, 1 napig a hűtőszekrényben pihentetjük, így nemcsak jobban szeletelhető, hanem azt a levet is magába szívja amit engedett, kicsit jobban összeérik. Cikkekre vágva, tetszés szerinti körettel tálaljuk.