Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ananászos rakott hús

MME MME
5/5
120 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karajt felszeleteljük, kiverjük. A hússzeleteket bedörzsöljük fokhagymával, enyhén sózzuk, borsozzuk. Ízesíthetjük kevés mustárral, citromhéjjal.

Apró kockára vágjuk a szalonnát. A tejfölt az ananász levével összekeverjük, reszelünk bele kevés sajtot.

Tepsibe olajat öntünk, rétegezzük a szalonnát, a húst, az ananászt, majd leöntjük a tejfölös-ananászos lével, tetejére sajtot szórunk.

Forró sütőbe rakjuk, kb. 1 óra 15 percig sütjük, aranybarnára pirítjuk.

Köretként burgonyakrokettet adunk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss