Elkészítés: A tészta hozzávalóiból 3 lap piskótát sütünk.
Az ananászkonzerv levéhez annyi vizet adunk, hogy kb. 4 dl legyen, majd a kristálycukorral felforraljuk. A 3 csomag pudingport 1,5 dl vízzel összekeverjük, majd a felforralt cukros-ananászos levet hozzáöntjük. Állandó keverés mellett sűrű péppé főzzük. Hideg vízbe állítva, folyamatosan keverve kihűtjük.
A vajat a porcukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a lehűtött pudingot.
Körülbelül 40 db ananászdarabkát félreteszünk, a többit apróra vágjuk, és a krémhez keverjük, majd 3 részre
osztjuk.
Az alsó piskótalapot megkenjük az ananászos krémmel, rátesszük a középső lapot, ismét megkenjük a krémmel, befedjük a harmadik lappal, a tetejére pedig rákenjük a maradék krémet. Késsel bejelöljük a szeleteket, és minden szelet tetejére teszünk egy ananászdarabkát.
Néhány órára hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre