Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ananászos csirkenyárs

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. 16 db bambusznyársat 30 percre beáztatunk. Az ananászt meghámozzuk, a gyümölcshúst levágjuk a torzsáról, és felkockázzuk. A csirkehúst megmossuk, nagyobb kockákra vágjuk. A beáztatott bambusznyársakra felváltva a ráhúzzuk a húst, az ananászt és a babérleveleket.
  2. A megolvasztott kókuszolajban elkeverjük a Cayenne-borsot és a sót, majd egy ecset segítségével a nyársak teljes felületét alaposan átkenjük vele.
  3. A nyársakat felforrósított serpenyőben oldalanként 3-4 percig sütjük, hogy szép színt kapjanak. Ezután egy tepsibe tesszük őket, ismételten átkenjük a fűszeres zsiradékkal, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt aranybarnára sütjük. Frissen sütve fogyasszuk, friss zöldsaláta-körettel.

13 ŐRÜLETESEN JÓ GRILLRECEPT A HÉTVÉGÉRE >>> 

SZÍNES CSIRKENYÁRS- SASLIK KÖNNYEDÉN A NYÁRI GRILLEZÉSHEZ >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss