Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótát készítünk, amit 26 cm átmérőjű tortaformában 175 fokon kb. 30 percig sütünk. Hagyjuk kihűlni, majd kettévágjuk. Egy 26 cm átmérőjű salátástálban az ananászszeleteket kirakjuk, és a köztes helyeket mandarinnal töltjük ki. A zselatint az ananászlébe áztatjuk, tűzre téve kis lágon felodjuk, majd lehűtjük. A tejszínt a vaníliás cukorral felverjük, majd a zselatint is hozzáadjuk. Az egyik pikótalapot kis kockákra vágjuk. A maradék mandarinnal és az ananászdarabokkal óvatosan a tejszínhez keverjük. Ezt a krémet a gyümölcsökkel kirakott tálba töltjük, és a másik piskótalappal letakarjuk. 8 órát a hütőben hagyjuk dermedni, majd egy tortatálra borítjuk.