Elkészítés: Kettő piskótalapot készítünk a hozzávalókból a hagyományosmódon, 180 fokra melegített sütőben 7 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tejben elkeverjük a pudingport és a cukrot, felfőzzük, majd kihűtjük. A tejszínhabot felverjük keményre. A kihűlt pudingot krémesre keverjük a pépesített ananásszal, a citromlével és a befőtt levével. Hozzákeverjük a zselatinfixet és a habtejszínt.
Az elkészült krémet a két piskótalap közé töltjük, 1 evőkanál krémet hagyunk a felső lap tetejére.
A tetejére a zselatint a cukorral és a befőtt levével felmelegítjük, majd langyosra hűtjük. A sütemény tetejét kirakjuk az ananászkarikákkal (én a lyukakba szedret tettem), és a kissé lehűlt zselatinnal leöntjük. Hűtőben jól lehűtjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!