hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ananász és barack fehérborral

MME MME
4/5
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: Az üvegeket kimossuk, és hagyjuk lecsepegni. Az ananászt kettévágjuk, meghámozzuk, torzsáját kivájjuk, húsát apró kockákra vagdaljuk. A barackot megmossuk, félbevágjuk kimagozzuk, húsát apróra vágjuk.

Elkészítés: A gyümölcsöket lemérjük, és annyi fehérbort öntünk hozzájuk, hogy 1 kg legyen a súlyuk. Belekeverjük a zselírozó cukrot, felforraljuk, és 1 percig rotyogtatjuk. Közben állandóan kevergetjük. A masszát az előkészített üvegekbe peremig töltjük, lezárjuk, fejre állítjuk, és 5 percig így hagyjuk.

Ezek is érdekelhetnek