Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Amúrszelet rántva (gluténmentesen)

30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Amúr halszeleteket mindig fokhagymás tejbe kell áztatni, kb. 2-3 óra is elég neki, ha az idő ennél hosszabb, akkor sem lesz semmi baja a halnak. Ezután besózzuk.

A tortillachips-et aprítógépbe tesszük, hozzáadunk pár kanál lisztet. A halat először a tojásba mártjuk, utána a tortillás lisztbe, majd felforrósított olajban kisütjük. Illik hozzá a házi majonéz.

Megjegyzés

Így is ropogós a megsült a halunk, érdemes kipróbálni. Jó étvágyat hozzá, akár ebédre, akár vacsorára. Ha marad belőle, másnap is fogyasztható.

Így panírozva lisztérzékenyek is fogyaszthatják. Bármilyen húsfajtát be tudunk így panírozni.
- blahus

Ezek is érdekelhetnek

Friss