Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Amit még biztos nem tudsz a Mindmegettéről…

Ha ezt olvasod, biztos tudod, hogy van egy gasztronómia oldal a neten, ahol sok receptet (17000!!), sok cikket és fortélyt találsz. Körképet a gasztrofesztiválokról, blogokat, fórumot, miegymást… ami egy weboldalról nélkülözhetetlen.

Talán tudod azt is, hogy rss-en keresztül elérheted a legfrissebb recepteket és a legújabb témáinkat. Talán tudod azt is, hogy a 90 napos diéta nálunk indult el legelőször, és már 6 éve gyűjtjük, válogatjuk a keményítő-, fehérje- és szénhidrátnapra való recepteket. Talán azt is tudod, hogy mindenkinek válaszolunk - személyesen és személyre szabva - a diétával kapcsolatos kérdéseire. Talán tudod azt is, hogy elmentheted a kedvenc receptjeidet a saját receptáradba (persze csak akkor, ha regisztráltál), és ezekhez megjegyzéseket is fűzhetsz, csoportokba rendezheted őket.

Talán ismered Mirzát és szakácsainkat, Balázst és Zsoltot, esetleg már kérdezted is őket néhány hasznos főzési trükkel kapcsolatban… Jamie Oliver blogjáról is már biztos hallottál...

De… azt biztos nem tudod, hogy…

1. Bejelölhetsz minket az IWIW-en, ahol napról napra jobbnál jobb recepteket, tippeket, újdonságokat osztunk meg veled.

 

2. Kapcsolódhatsz hozzánk a Facebookon, ahol rendszeresen beszámolunk az aktualitásokról, hasznos, praktikus tudnivalókat osztunk meg az ottani ismerősökkel.


3. Lehetsz követőnk a Twitteren. Itt nagyon koncentráltan (mint a paradicsompüré) jelezzük a legfrissebb, legaktuálisabb kulináris aktualitásokat.

4. Éééééés… eddig biztos azt sem tudtad, hogy megújul a Mindmegette. Hamarosan. Nagyon szép, tiszta és átlátható lesz. Minden megmarad, csak kicsit átszerveződik. Ha lehet, még inkább fókuszba kerül az étel és a recept, és emellett persze több teret engedünk minden olyan témának és szolgáltatásnak, ami főzéssel, sütéssel, evéssel – és diétával! – foglalkozik.

Ha van ötleted, hogy még milyen közösségi portálon szeretnének minket, mi az, aminek örülnél a megújult oldalunkon, ha lenne kedved igazi gasztroblogot írni a Mindmegettén, akkor írd meg a mindmegette@mindmegette.hu címre!

Ha van kedvenc gasztroblogod, akkor azt is írd meg a mindmegette@mindmegette.hu e-mail címre, hogy majd később szemlézhesd nálunk!

És ha mindezek után még van kérdésed, ne habozz, mint a húsleves, hanem tedd fel a mindmegette@mindmegette.hu e-mail címen!

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss