Elkészítés: A tészta hozzávalóiból kakaós (liszt nélküli) piskótát sütünk. Ha kész a piskóta, a tepsiben hagyjuk kihűlni.
A 2 csomag pudingot a cukorral és a 8 dl tejjel megfőzzük, és még forrón 10 dkg margarint belekeverünk, majd a kihűlt tészta tetejére öntjük.
1 üveg kimagozott meggyet lecsepegtetünk, pár szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit összeturmixoljuk. A meggypépet 1-2 evőkanál zselatinnal felfőzzük, és a puding tetejére simítjuk.
Ha kihűlt, 5 dl tejszínt felverünk, és a meggyzselére terítjük. A tejszínre csokoládét reszelünk, és meggyszemekkel is díszíthetjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre