Az Endless Adventure (Végtelen kaland) nevű videós gasztro és utazóblogger pár a kürtős kaláccsal kezdett, és meglehetősen odavoltak érte: imádták, hogy kívül ropog és belül puha, hogy jóval kevésbé édes, mint amire számítottak, és az alap vaníliásnál a fahéjas jobban bejött nekik. "Tulajdonképpen olyan, mint egy ropogós fánk" - összegezték a kóstoltakat.
Aztán útjukat egy lángossütő felé vették, ahol a sokféle feltét közül végül a klasszikusat választották: a sajtos-tejfölöst. "A lángos a részegek kedvence, de másnaposságra is nagyon jó, mert az olajban sült tészta és a sajtos feltét nagyon jót tesz ilyenkor" - mondták, és hozzátették, hogy bár rájuk épp nemigaz egyik sem, azért biztosan ízlik majd nekik. Így is lett: szerették a frissen sült, picit édes, puha tésztát, és nagyon bejött nekik a forró tészta és a jéghideg feltétek párosa.
A gulyásleves előtt libazsíros kenyeret kaptak, a gulyásról - amit továbbra is egyfajta "raguként" aposztrofáltak - megjegyezték, hogy isteni az illata, amellett, hogy rettentő forró, és hogy milyen jó omlós a burgonya, a répa és a hús is.
A videót megtekintő több mint 300 ezer usernek pedig azt üzenték: ezt a három fogást Budapesten járva semmiképp se hagyják ki!