Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egy hét kemény munka és 59 kiló csokoládé: Ennél édesebb Formula–1-es autót még nem láttál

default user icon
MME
Ha rajongsz az autósportért, ráadásul a Formula-1 is különleges helyet tölt be a szívedben, akkor a következő desszertvideót látnod kell. Négy percbe sűrítve láthatsz 59 kiló csokit, hét napnyi kemény munkát, és a végeredményt, ami egy 1:2 arányú F1-es autó.

A svájci mestercukrász Amaury Guichon már több alkalommal is megvillantotta cukrásztehetségét, aminek köszönhetően elképesztő kompozíciók születtek teljesen alap édességekből. Guichont nem igazán kell bemutatni, hiszen sokak számára ismert lehet már a Netflix Csokoládéiskola című valóságshow-jából is, de ha kíváncsi vagy korábbi a mesterműveire, azt a YouTube-csatornájárán megteheted.

A 15 milliós követőtáborral rendelkező profi mestercukrász legutóbbi munkájával még magasabbra tette a lécet, hiszen egy 1:2 arányú F1-es autót alkotott meg 59 kiló csokoládéból nem kevesebb, mint hét nap alatt. Aki egy picit is jártas az autósport vagy a Formula-1 világában, annak azonnal lejön a videóból, hogy a szakember piszkosul nagy figyelmet fordított a versenyautó részleteire, hogy az még élethűbb legyen. Íme, a végeredmény:

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss