Elkészítés: A csirkecombokat fűszerezzük sóval, borssal, csirkefűszerrel, kakkufűvel. Hagyjuk állni. Az almákat vágjuk négy felé, magházát vegyük ki. (Én a krumplival egyforma méretűvé szoktam vágni.) Tegyük az almát és a krumlit egy nagyobb tepsibe, szórjuk meg zsályával, keverjük össze. Vágjunk fel egy nagy fej hagymát karikára, és szórjuk a karikákat a krumplis-almás egyvelegre, szórjuk rá a fokhagymákat is. Ha ez elkészült, jöhetnek a már előre befűszerezett csirkecombok, amiknek a bőrük alá tegyük be a füstölt húsos szalonnát. Csorgassuk meg olvasztott margarinnal. Alufóliával takarjuk be, forró, 160-170 fokos sütőben süssük 40-50 percig. Távolítsuk el a fóliát, majd még 10 percig süssük, hogy szép piros és ropogós legyen!
Isteni! Volt egy alaprecept, amit én módosítottam ilyenre, így gazdagabb és laktatóbb is! Mellé finom vörösbor dukál!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre