Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás zellersaláta

MME MME
4 2/5
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés:
1. A zellert meghámozom, megmosom, és uborkagyalun vékonyra felszeletelem. Sóval, cukorral megszórom, és citromlével elkeverve a hűtőbe teszem, hogy a nyers zeller kissé megpuhuljon.
2. Tálalás előtt az almát meghámozom, a magházát kiszedem, és vékonyra legyalulom. A zellerhez adom. Az egészet tejszínnel hígított kész majonézzel keverem össze.
3. Szükség szerint sóval, cukorral vagy citromlével - ízlés szerint - utánízesítem. Jól lehűtve - mint önálló köretet - adom, elsősorban sült szárnyasok, bundázott húsok mellé.

Ezek is érdekelhetnek

Friss