hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás-zabpelyhes sütemény

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
10 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej
  • Diófélék

Elkészítés

  1. Az almát nagyon apróra vágjuk, vagy pürésítjük. Hozzáadjuk a vajat, a tojást, a cukrot és a vaníliás cukrot.
  2. Hozzákeverjük a zabpelyhet a szódabikarbónával, a sütőporral és a fűszerekkel.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és 175 fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.
  4. A mascarponét 2-3 percig kézi mixerrel kikeverjük a porcukorral, a citromlével, a citromhéjjal és a darált dióval.
  5. Ha kihűlt a sütemény, megkenjük a diós krémmel és megszórjuk a durvára vágott dióval.

Nézzétek meg videón, hogyan készül az almás zabpelyhes süti

Ajánljuk még: 

KLASSZIKUS SPORT SZELET >>> 

CITROMOS KEVERT SÜTI >>>

NUTELLÁS TIRAMISU >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Hasonló receptek