Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás-virslis egytál rukkolával és gyöngyhagymával

30 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: Serpenyőben, olívaolajon megpirítom az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadom a fokhagymát, 2-3 percig együtt pirítom. Rádobom a rukkolát és a friss bazsalikomot, és addig sütöm, amíg sötétzöld színe lesz. Közben apró kockára vágom az almát és a virslit, a gyöngyhagymát és az olívabogyót megfelezem. A felkockázott almát hozzárakom, megvárom, míg megpirul. Jöhet a gyöngyhagyma, az olívabogyó és a virsli, együtt sütöm őket. A végén rakom bele a paradicsomot, majd ízlés szerint fűszerezem.

Megjegyzés

Leírni tovább tart, mint megcsinálni, isteni finom.
- wernya

Ezek is érdekelhetnek

Friss