Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás vegán palacsinta

25 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén

Elkészítés

  1. A banánt villával pépesítjük. Hozzáadjuk a lisztet, sütőport, tejet és a fahéjat. Jól elkeverjük. Sűrű tésztát kell kapnunk.
  2. Az almákat nagyobb kör alakra vágjuk, körülbelül fél centi vastagra, meghintjük fahéjjal és édesítjük, ha szükséges.
  3. A palacsinta tésztát kevés olajon nagyjából 4 percig sütjük. Vastagabb és kisebb palacsintákat sütünk a hagyományoshoz képest. Minden palacsinta tésztát lefedünk az ízesített alma karikákkal és egymásra helyezzük őket.

Megjegyzés

Az almákat nem kell előre megpuhítani, attól lesz finom, hogy kicsit átveszi a tészták melegségét, de mégis roppanós marad. - Pillcsi

Ezek is érdekelhetnek

Friss