hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás túrótorta sárgabaracklekvárral

5/5
60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tojásokat habosra verem, utána a következő sorrendben keverem bele hozzávalókat: cukor, tehéntúró, búzadara, tejföl, sárgabaracklekvár, só, reszelt citromhéj, citromlé, vaníliás cukor, pudingpor, a megtisztított és lereszelt alma, mazsola, végül az olvasztott, de már hideg margarin. A tortaformát kikenem, búzadarával megszórom, és belesimítom a túrós-almás masszát. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon tűpróbáig sütöm, majd tálra borítom. Melegen is, hidegen is nagyon finom. Lehet külön is kínálni hozzá sárgabaracklekvárt.

Ezek is érdekelhetnek