Elkészítés: A palacsinta hozzávalóit csomómentesre keverjük, majd vékony palacsintákat készítünk. Félretesszük, és elkészítjük a töltelékeket.
A meggyes töltelékhez a meggy levét a pudingporral és cukorral csomómentesre keverjük, majd tűz felett besűrítjük, végül beletesszük a magozott meggyet.
A túrós töltelékhez a túrót villával összetörjük, beletesszük a cukrokat, a tojást, a citrom reszelt héját, valamint a tejfölt, és jól összekeverjük.
Az almás töltelékhez az almákat meghámozzuk és lereszeljük.
Egy lábasban kevés vajat olvasztunk, majd beletesszük a reszelt almát, ízlés szerint cukrot, citromlevet, fahéjat, és megdinszteljük.
Minden ízzel 4-4 palacsintát töltünk meg, és feltekerjük.
Az első réteslapot vizezett konyharuhára tesszük, majd olvasztott vajjal megkenjük. Ugyanígy járjunk el a többi lapnál is! A réteslap felénk eső 1/3 részére helyezzük a palacsintákat, 2-2 különböző ízt egymás mellé, egyet pedig a tetejére, majd óvatosan, nem túl szorosan feltekerjük. Végeit benyomkodjuk, tetejét megkenjük olvasztott vajjal.
Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.