Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás-sárgarépás csirkemell rizibizivel

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemellet felkockázom, a sárgarépát felkarikázom (ha vastagabb, előtte hosszában félbevágom), az almát megpucolom, magházát eltávolítom és felkockázom.

Teflon serpenyőben, kevés olajon összepirítom a felkockázott csirkemellet és a sárgarépát, sózom, borsikafűvel ízesítem, felöntöm a borral, rövid lében párolom. Mielőtt teljesen elkészülne, hozzáadom az almát.

Sós vízben megfőzöm a rizst, amikor félpuha, belekeverem a zöldborsót, fedő alatt készre párolom, belekeverem a vajat.

A csirkeragu mellé petrezselyemmel díszítve tálalom a rizibizit.

Megjegyzés

Könnyű nyári fogás, olcsó és gyorsan elkészíthető. Jó étvágyat, Nani. - Nanasnani

Ezek is érdekelhetnek

Friss