Elkészítés: Az édesköményt vékony szeletekre, a répát hosszában keskeny hasábokra gyaluljuk. Az almákat félbevágjuk, az egyik közepéből levágunk 4 vékony szeletet, a többit négyfelé szeljük, és ugyancsak vékony hasábokra gyaluljuk. A csírát leöblítjük és lecsöpögtetjük. A salátát megmossuk. A vöröshagymát apróra kockázzuk.
Az ecetet sóval, borssal ízesítjük, és kisebb adagokban, lassan beledolgozzuk az olívaolajat. Az előkészített hozzávalókat az öntetbe vegyítjük, és a salátát szükség szerint utánízesítjük. A tetejét megszórjuk a vékony forgácsokra gyalult sajttal, végül az almaszeletekkel díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre