Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás-sajtos pulykatekercs

MME MME
5/5
60 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pulykamelleket kicsit kiklopfoljuk, besózzuk. Az almát meghámozva a sajttal együtt lereszeljük.

Az apróra vágott gépsonkát a reszelt sajttal, az almával, sóval, borssal, az apróra vágott zöldpetrezselyemmel és a tojással alaposan összekeverjük.

Ezt a tölteléket a pulykaszeletekre kenjük, széleit kissé behajtva feltekerjük. A tekercseket vékony zsineggel összekötjük vagy megtűzzük, és lisztben megforgatva, olajon pirosra sütjük.

Ezután aláöntjük a bort, és puhára pároljuk. Ha elkészült, a pulykatekercseket tálra helyezzük, és ráöntjük a fehérboros pecsenyelevet.

Párolt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss