Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás-rozmaringos csirkecomb

MME MME
90 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Zeller

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük, majd megsózzuk, megborsozzuk, tűzálló tálba rakjuk, és 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
  2. A meghámozott hagymát felkarikázzuk, azután gyűrűire bontjuk, és a felforrósított olajon megfonnyasztjuk. Száraz serpenyőben megpirítjuk a kimagozott, cikkekre vágott almákat.
  3. A hagymát a csirkecombokra halmozzuk, majd elrendezzük az almacikkeket, és alájuk öntjük az almalét az alaplével együtt. Végül az egészet 45 percig 170 fokon tovább sütjük.
  4. A rozmaringágakkal díszítve tálaljuk.


Ezek is érdekelhetnek

Friss