Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás répasaláta mángoldos lencsefasírttal

MME MME
60 perc
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fasírthoz megmossuk és összevágjuk a mángoldot és a koriandert, majd összegyúrjuk az összes hozzávalót. Lapos pogácsákat formázunk belőle. Egy sütőpapírt kiolajozunk, rátesszük a korongokat, megspricceljük a tetejét is olajjal. 200 fokos sütőben megsütjük, félidőben megforgatjuk.
  2. A salátához a répát megtisztítjuk, az almát megmossuk, mindkettőt zsülienre vágjuk. A diót száraz serpenyőben megpirítjuk, durvára aprítjuk, a feta sajtot pedig elmorzsoljuk. Összeforgatjuk a répát, az almát, az áfonyát, a diót meg a sajtot. Az öntet hozzávalóit egy kisebb befőttesüvegbe töltjük, és összerázzuk. Tálalás előtt a salátára öntjük, összeforgatjuk.

    5 IZGALMAS RECEPT LENCSÉVEL, AMIT MÉG NEM PRÓBÁLTÁL >>> 

    LENCSELEVES, -FASÍRT ÉS -SALÁTA - 10 TUTI LENCSÉS RECEPT  >>> 

Megjegyzés

A recept a Vidék íze receptmagazin májusi számában jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek