Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás ragu alatt sült csirke

MME MME
4 5/5
75 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az olajon megdinszteljuk az apróra vágott hagymát, a zöldségeket és az almát, hozzáadjuk az ételízesítőt és az őrölt borsot. Addig dinszteljük, amíg majdnem készre puhul, ha elpárolgott a leve, kicsi vízzel pótolhatjuk. Tepsibe rakjuk a csirkehúsokat, a ragut a tetejére halmozzuk. Olaj nem kell alá, mert a raguban van, és az elég. Közepes hőmérsékleten puhára sütjük, tálalásnal a raguval együtt, körettel vagy önmagában tálaljuk.

Megjegyzés

Ebből nem tudok eleget csinálni, akármennyi készül, mindig elfogy. A rekordom 6 tepsi volt... - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss