Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás pulykanyárs

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pulykamellet megtisztítjuk kockára vágjuk. Az almát és a krumplit meghámozzuk és kockára vágjuk, a vörös- és a lilahagymát karikákra. Majd mindent egy nagy tálba teszünk.
  2. A sót, a borsot, a zúzott fokhagymát elkeverjük az olajjal és meglocsoljuk vele a pulykát, az almát és a zöldségeket és hagyjuk állni egy fél órát. Majd egy saslikpálcikára felváltva ráhúzzuk a hozzávalókat.
  3. A nyársakat alufóliával betekerjük és 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük, majd a fóliát levéve megpirítjuk.

ISTENI FOGÁSOK PULYKAMELLBŐL >>> 

AJVÁRBAN PÁCOLT PULYKANYÁRS RETEKTZATZIKIVEL >>> 

Ezek is érdekelhetnek