hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás pulykafasírt céklapürével

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1.  A darált pulykahúshoz adjuk a reszelt almát, a masala port, a chilit, a citrom lebét, a zsemlemorzsát és a felaprított hagymát alaposan összekeverjük, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk majd félretesszük.
  2. A keverékből ízlés szerinti méretű gombócokat formálunk. Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat, és közepes tűzön kisütjük a fasírtokat, hogy mindkét oldaluk szép piros legyen. 
  3. A céklapüréhez a céklát apró kockákra vágjuk és megpároljuk. Összeturmixoljuk, sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a római köményt. Hozzáadjuk a tejfölt, simára keverjük és bazsalikommal díszítjük.

MÉG TÖBB FASÍRT RECEPT >>> 

Ezek is érdekelhetnek