hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás-pudingos rácsos pite

60 perc
rafinált
átlagos
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A lisztben elkeverjük a sütőport, majd elmorzsoljuk benne a margarint, hozzáadjuk a tojásokat, a tejfölt, a cukrot és összedolgozzuk gyors mozdulatokkal. 20 percre berakjuk a hűtőbe.
  2. Közben elkészítjük a pudingot, lereszeljük az almát, kinyomkodjuk jól a levét, majd hozzákeverjük a fahéjas porcukrot.
  3. Kivesszük a tésztánkat majd az 1/3 részét levágjuk a rácsozáshoz, a maradékot kinyújtjuk. Először rárakjuk az alma felét, majd a langyos pudingot és arra rá az alma másik felét.
  4. Tetszőlegesen rácsozzuk, lekenjük a tetejét tojással és 180 fokon nagyjából 30-35 percig sütjük. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss