Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás-pórés krém

MME MME
5/5
30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A póré sötét zöld részét levágjuk, a fehéret megtisztítjuk, megmossuk. Hosszában kettévágjuk, és felkarikázzuk. A zöldséglevesben a szójaszósszal kb. 10 percig pároljuk. Közben a mandulaforgácsot zsiradék nélkül megpirítjuk. Tálba öntjük. Az almát megmossuk, húsát héjastól összevágjuk. A pórét a visszamaradt lével és a tejföllel együtt összeturmixoljuk. Belekeverjük az almát, a mazsolát, és még egyszer felforraljuk. Megszórjuk a mandulaforgáccsal, és kínáljuk.

Megjegyzés

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 105 kcal
- MME

Ezek is érdekelhetnek